KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality 2024 Bezplatné veřejné semináře poradí, jak získat dotaci z programů Ministerstva životního prostředí
Zpět

Bezplatné veřejné semináře poradí, jak získat dotaci z programů Ministerstva životního prostředí

Přidáno 29. 1. 2024
Ilustrační foto
Český Rozhlas
Díky dotačním programům Ministerstva životního prostředí můžete ušetřit na energiích nebo výrazně snížit spotřebu vody. Plánujete opravit starší dům nebo rekonstruovat byt? Návod, jak na úpravy získat dotaci, vám mohou dát bezplatné veřejné semináře Státního fondu životního prostředí. V našem kraji nabízeli tento týden pomoc v Jičíně a vedení kraje plánuje uspořádat další semináře také v menších městech. 

Veřejného semináře se zúčastnila třeba i slečna Blanka. „Přivedlo nás sem to, že budeme rekonstruovat bytový dům a hledáme nějaké úsporné řešení, jak to co nejlépe provést,“ zdůvodňuje Blanka, proč s přítelem přišli na informativní schůzku pracovníků Státního fondu životního prostředí. Mladou dvojici zajímaly především možnosti fotovoltaiky na bytový dům.

Blanka vítá, že je možné se v rámci semináře na cokoliv zeptat a dostane odpověď. Nemusí to potom nikde hledat. Semináře tak pomáhají na míru a zcela zdarma.

Více zde