PhDr. Veronika Čepelková

místopředsedkyně krajského výboru KDU-ČSL Královéhradecký kraj

Nechci zůstat pouze u slov, ale aktivní a poctivou prací měnit svět kolem nás k lepšímu.

Vzdělání
Vystudovala jsem Vyšší odbornou školu podnikatelskou v Hradci Králové, úspěšně absolvovala Bc. a Mgr. studium na KTF Univerzity Karlovy v Praze a rigorózní zkoušku (PhDr.) na KU v Ružomberku. Myslím však, že se člověk učí nebo lépe, že se zdokonaluje po celý život. Především být pro druhé.
Profese
Od roku 2005 mám jako vedoucí na starosti Diecézní centrum pro seniory v Hradci Králové. Je pro mne ctí, že jsem mohla stát u zrodu tohoto Centra, které se stalo prvním diecézním centrem v ČR věnujícím se prvořadě lidem seniorského věku. Tento důležitý krok vnímám také jako velkou výzvu, abychom naši činnost neustále zdokonalovali a pomáhali seniorům prožívat stáří nejenom aktivně, nýbrž i radostně a smysluplně.
Politická činnost
V současné době působím jako zastupitelka města Týniště nad Orlicí, předsedkyně Sociální a zdravotní komise města Týniště nad Orlicí, místopředsedkyně Krajského výboru KDU-ČSL Královéhradeckého kraje, členka Sociálního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, členka Komise Rady Královéhradeckého kraje pro řešení problematiky seniorů a členka Okresního výboru KDU-ČSL Rychnov nad Kněžnou. Působení v těchto orgánech chápu nejen jako příležitost k získání cenných informací, ale především jako možnost přinést pro naši práci nové pohledy a impulzy.
Co mě baví
Ráda se setkávám s přáteli a vůbec se všemi, s nimiž a pro něž pracuji. Je obrovský dar mít kolem sebe lidi, kteří vás obohacují svou moudrostí, radostí a entusiasmem. S některými z nich také ráda poznávám úchvatná místa u nás i v zahraničí, tj. zvlášť ta poutní, biblická, horská a vůbec všechna, kde se „nebe dotýká země“ a kde má člověk skvělou příležitost prohlubovat vztahy a taky myslet na všechny blízké i ty, kteří potřebují povzbudit. No a zmíním tu i mé oblíbené procházky s naším psem (kolií) Bakkynem. Nádherná příroda Orlicka k nim přímo vybízí.
Bonus
Zde si můžete přečíst rozhovor se mnou, jehož autorkou je Mgr. Ludmila Hovorková.
Zde se můžete dozvědět více o tom, co vše se již podařilo.
Zároveň vás zvu na můj web www.cepelkova.cz, kde se dozvíte další informace o mých aktivitách.

Kontaktujte mě

Jméno a příjmení*
Město
Kraj
Bezpečnostní kód
 Security code
Povinná pole jsou označena hvězdičkou (*)
Předmět
Vaše zpráva
Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.